DELIJE U DELIRIJUMU: Stanković spremio DŽOKERA za Midtjiland!

Autor:

Sport

01.11.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas dočekuju Midtjiland, a trener aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković spremio je iznenađenje Dancima.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Naime, meč na stadionu "Čika Dača" pokazao je da se vezista Njegoš Petrović vratio u pravu formu, pa bi mogao da zaigra i na utakmici 4. runde grupne faze Lige Evrope.

Njegovo izdanje u Kragujevcu u pobedi Zvezde od 3:0, pohvalio je i šef struke.

- Svi su bili fenomenalni, drago mi je zbog Saleta (Kataija), on nam mnogo znači za samopouzdanje, ali ja bih posebno istakao Njegoša Petrovića kog nije bilo dugo, danas je pokazao da je spreman da uvek pomogne. Odigrao je fenomenalno - rekao je Stanković neposredno posle duela sa Radničkim.

Republika

Foto: Starsport

Njegoš Petrović i Mirko Ivanić

Podsetimo da je 22-godišnji veista u Ljutice Bogdana stigao iz rada, a igrom u minulim sezonama skrenuo je na sebe pažnju evropskih klubova, poput Sportinga i Olimpijakosa. "Delije" se raduju njegovom usponu uoči izazova u drugom delu jesenje polusezone, tokom koje je Stankoviću važan svaki igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading