Mesi se VRAĆA u Barselonu!

Autor:

Sport

01.11.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi, napadač PSŽ-a, dao je intervju za Katalonski "Sport" u kome je najavio povratak u Barselonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Lionel Mesi

Argentinac je osuo paljbu na Đoana Laportu, za koga je rekao da nije govorio istinu kada je poručio da mu je tražio da igra besplatno.

Istina je ono što sam rekao na odlasku. Uradio sam sve što je bilo u mojoj moći da ostanem i nikada mi nisu tražili da igram za džabe. Traženo mi je da se odreknem polovine plate i to sam uradio bez ikakvih problema. Bio sam u poziciji da i više pomognem klubu. Moja želja i želja porodice je bila da ostanemo u Barseloni - rekao je Mesi, pa potom dodao:

Niko nije tražio da igram besplatno tada i mislim da što je rekao predsednik nije na mestu.To me povredilo jer mislim da nije morao to da kaže. To tera ljude da misle o meni onako kako ja nisam zaslužio. 

Mesi ne zaboravlja Kataloniju, štaviše vratiće se kući kada "završi" sa Parižanima.

Ne znam šta ću raditi kada mi se ugovor sa PSŽ-om završi. Ono što je skoro sigurno je da ćemo ponovo živeti u Barseloni. To želi moja supruga i to ja hoću - jasan je Leo Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading