NE, NIJE KATAI: Stanković oduševljen igrom drugog POVRATNIKA na "Čika Dači"!

Autor:

Sport

31.10.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izrazio je zadovoljstvo izdanjem svoje ekipe u Kragujevcu, a posebno se zahvalio "Delijama", koje su u pravom momentu pružile veliku pomoć svojim miljenicima.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan pobedom u Kragujevcu

Deki je dodao da im je izuzetno značio povratak Aleksandra Kataija na teren, ali je pohvalio i nastup veziste Njegoša Petrovića, koji je odigrao ceo meč.

- Drago mi je zbog pobede i momaka, uz ovakvu publiku sve je mnogo lakše. Prepoznali su momenat, dali su nam vetar u leđa. Posebno nam znači Sale, koji je odigrao sat vremena, sigurno da donosi kvalitet. Ipak, ja bih izdvojio Njegoša koji je odigrao svih 90 minuta, sve je odradio kako treba - poručio je Stanković za "TV Arena" neposredno posle meča na "Čika Dači".

Podsetimo, naredni duel Crvenu zvezdu očekuje u četvrtak, kada u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope na stadion "Rajko Mitić" stiže Midtjiland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading