KO UMESTO KOKEZE? Odlučeno - FSS doneo DRASTIČNU odluku zbog Piksija!

Autor:

Sport

31.10.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije na sednici Izvršnog odbora koja je održana u subotu doneo je odluku o tajmingu izbora novog predsednika.

Republika

Foto: Starsport

Sleketor Srbije Dragan Stojković Piksi

Naime, savez će birati naslednika Slaviše Kokeze, ali će procedura biti dodatno pomerena kako se A selekcija ne bi remetila uoči odlučujućeg meča za odlazak na Svetsko prvenstvo. Naime, Piksijevi "Orlovi" gostuju Portugalu 14. novembra, a svi detalji oko izbora novog rukovodstva biće utanačeni na Skupštini, koja je zakazana za 29. novembar.

Podsetimo, Nenad Bjeković trenutno obavlja funkciju vršioca dužnosti prvog čoveka FSS.

Republika

Foto: Starsport

Izbor Kokezinog naslednika najkasnije do proleća

Srbiji će najverovatnije biti potreban trijumf kako bi obezbedila direktan plasman u Katar, dok će Stojković moći na miru da sprema ekipu za "meč odluke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Soklen

31.10.2021 11:57

Zasto govedo nije uhapšeno i utamničeno?

Odgovori 19 2
Solo

31.10.2021 22:43

A sta cemo sa milionima koje pokrao u dilu sa Opstinarom iz Palilule onda Carinskim dilovima i na kraju ako uopste ima kraj prodajom igraca a procenat u dzep...Mozda se dovoljno nakraduckao da sad cuti i miruje i mozda kako sam cuo se udruzio sa malim Nebojsom Stefanovic u vezi gradnje hangara za Migove...Hmm...koja je to banda a nas predsednik Vucic jos uvek nemoze da shvati da mu mali Nebojsa radi poslove sa sumnivim ljudima koje mu samo pogorsavaju situaciju u SNS...