SUPERLIGA SRBIJE: Nišlije čuvaju Čair, Radnički savladao Mladost

Autor:

Sport

30.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su danas na ''Čairu'' Mladost iz Lučana sa 2:0 (1:0) u jedinom subotnjem meču 15. kola Superlige Srbije zahvaljujući dvostrukom strelcu Miljanu Škrbiću.

Republika

Foto: Starsport

FK Radnički Niš

Radnički je tako stigao do trijumfa posle tri kola bez pobede, dok je Mladost doživela prvi neuspeh posle serije od tri uzastopna trijumfa.

Nišlije su povele već u osmom minutu, pošto je Tomić centirrao sa desne strane, a Škrbić dobro primio loptu i predcizno šutirao savladavši golmana gostiju za vođstvo Radničkog. Nastavio je Radnički sa napadima, a u 16. minutu je dobru priliku propustio Mitrović pošto je šutirao malo pored gola. Mladost nije ni zapretila u prvom poluvremenu, a rezultat je i na poluvremenu bio 1:0 za domaćina.

U nastavku je bila slična priča. Mladost nije uspevala da stvori šansu, a Radnički je pobedu overio u 78. minutu kada je Škrbić bio precizan sa bele tačke. Propustio je Radnički u završnici meča priliku za ubedljiviju pobedu, ali je Stankovićev šut završio pored stative, pa je ostalo 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading