ZVANIČNO: Barselona predstavila Kumanovu ZAMENU! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski velikan Barselona je predstavio zamenu za Ronalda Kumana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronald Kuman nije više trener Barselone

Vršilac dužnosti trenera Barselone biće Serhi Barhuan, ali je verovatno privremena zamena.

- Pre svega bih se zahvalio klubu na poverenju. Drugo, želim da uputim zagrljaj Kumanu jer smo svih ovih meseci radili rame uz rame. Dolazim u složenom trenutku. Svidelo mi se kako smo danas radili. Moramo pokušati da se povežemo, što je teško. Moramo da budem jedinstveni. Način igre će se promeniti, a neki taktički koncepti mogli bi da daju rešenje- rekao je Barhuan i dodao:

- Ja sam pobednik i svi moramo da preokrenemo situaciju. Ako moram da intervenišem u situacijama za dobrobit tima, uradiću to. Sutra moramo da dobijemo utakmicu. Moramo da se vratimo našoj ideji ’vertikalnog’ fudbala.

Barhuan (49) je dres Barselone nosio od 1993. do 2002, da bi naredne tri sezone branio boje Atletika, gde je karijeru završio 2005. godine.

U trenerskoj karijeri je radio u Rekreativu, Almeriju, Majorki, Žezjangu i Barseloni B, a navijači sa nestrpljenjem očekuju Ćavija Ernandeza da preuzme ulogu prvog trenera kluba u kome se proslavio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading