FUDBALERI ZVEZDE NE SLEDE STANKOVIĆEV PRIMER: Frapantne vesti stižu sa "Marakane"!

Autor:

Sport

29.10.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Crvene zvezde je besno na fudbalere posle kiksa protiv Radnika, a kao jedan od glavnih razloga navode odbijanje prvotimaca da se vakcinišu, usled čega je većina njih bila odsutna sa terena u jako važnim mečevima.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Mitar Mrkela je direktno okrivio fudbalere za nepovoljne rezultate u poslednjem periodu, a poraz od Radnika u Surdulici je samo dodatno pogoršao situaciju.

Trener Crvene zvezde nije mogao da računa na sve raspoložive snage u jako važnim mečevima upravo zbog koronavirusa, a kod nekih je oporavak bio i znatno duži od dve nedelje.

Prema saznanjima "Mozzart Sporta" jako mali broj igrača je vakcinisan. Tačnije, vakcinu protiv virusa korona primila su samo četvorica fudbalera Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković vakcinisan sa tri doze

Radi se o strancima Sanogu, Filipu Falku, Milanu Gajiću i austrijskom reprezentativcu Aleksandru Dragoviću. Trener Dejan Stanković primio je i treću dozu, ali njegov primer nisu sledili ostali fudbaleri.

Crveno-beli su u Bugarskoj bili lišeni pomoći kapitena Milana Borjana, zatim Miloša Degeneka, Kataija i Dragovića koji se inficirao deset dana po primanju druge doze.

Po povratku sa gostovanja Ludogorecu  koronu je dobio Rišairo Živković, a zatim je pozitivan test dobio Milan Pavkov uoči puta u Dansku. 

Sve u svemu, na "Marakani" verovatno nisu zadovoljni ni disciplinom fudbalera jer očigledno nisu oprezni uprkos tome što nisu imunizovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

29.10.2021 14:03

Vakcina nije birala Dionija, Falka, Srnica, Bakajoku…