KORIDA JE PRESUDILA ZVEZDI: Italijanski mediji otkrili koliko su se u Milanu PLAŠILI crveno-belih!

Autor:

Sport

29.10.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda poražena je u Milanu u okviru Evrolige. Ovaj poraz detaljno su analizirali italijanski mediji.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Ono čega su se najviše pribojavali tamošnji mediji je svakakom, Zvezdina odbrana, ali su nakon loše partije crveno-belih u Milanu, kolektivno odahnuli nakon lakog trijumfa Armanija.

- Zvezda je ekipa koja igra granitnu odbranu, pa sam činjenica da je domaćin postigao 79 poena dovoljno govori kako su igrali. U pitanju je bila dominacija od početka do kraja - piše "Planetabasket". 

Ovaj specijalizovani portal dodaje da je domaćin odigrao meč sa velikom energijom, da je odbrana funkcionisala odlično i da je protivnik bio nemoćan, uz konstataciju da Zvezda nije uspela da se oporavi od početnog šoka i velike prednosti Italijana.

Milanski mediji u nastavku smatraju da je domaćin, koji vodi na tabeli Evrolige, odigrao perfektnu partiju i da Zvezda nikako nije našla rešenje za šut Italijana u trenucima u kojima je želela da se približi.

Takođe, mediji podsećaju da je milanski tim imao pred sobom prokletstvo Crvene zvezde od koje je redovno gubio kod kuće, pa su sada odahnuli.

- Utakmica nije bila spektakularna, ali Armani je odigrao odlično u napadu na početku, potpuno razbio Zvezdinu čuvenu defanzivnu koncepciju i posle toga uspeo i pored određene nervoze da mirno privede meč kraju - piše u jednom od izveštaja. 

Inače Mesina je drugo poluvreme uporedio sa koridom, smatrajući da su sudije pustile pregrubu igru, uz dosta kontakta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading