GUBI MU SE SVAKI TRAG: Bivši reprezentativac se DEBELO ZADUŽIO pa pobegao iz zemlje!

Autor:

Sport

29.10.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri su nadaleko poznati kao bogataši i imućni ljudi. Naravno, to je slučaj sa onim najboljima ali ne i sa nekadašnjim rumunskim reprezentativcem Banelom Nikolicom koji je zašao u onu najtamniju stranu fudbala.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Srbija - Rumunija (2009)

Kako prenose rumunski mediji, 36-godišnji fudbaler koji je pre dva meseca okončao karijeru je od zelenaša pozajmio 100.000 evra, ali nije imao da ih vrati.

Zbog toga se pretpostavlja da je pobegao iz zemlje i izgubio mu se svaki trag.

Kako prenosi tamošnji portal "Digi sport" Nikolica se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je navodno počeo da radi kao zidar.

Pomenuti izvor dalje navodi i da ima platu od 3.000 dolara mesečno, od čega trećinu šalje zelenašima kod kojih se zadužio.

 

 

O kompletnoj situaciji se oglasio i Điđi Bekali, vlasnik Steaue za koju je Nikolica dugo nastupao.

- Ne znam ništa o situaciji Banela Nikolice i ne znam šta on radi. Dugo nisam razgovarao sa njim i, iskreno, nisam ni znao da je iz Rumunije otišao u SAD. Zar nije bio sa njim u Braili ili Faureju? Banelova situacija me zaista ne zanima jer imam druge stvari na umu.  Svako ide sa svojim poslom i problemima - rekao je Bekali.

Takođe, izjavu je dao i Banelov brat Stelijan.

- Ne mogu vam reći gde je, ali Banel nije pobegao. Igra fudbal i trenira neku decu van zemlje. Stvarno me zabavljaju priče o Banelu koje novinari izmišljaju. Nije dužan i dobrog je zdravlja - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading