STANKOVIĆ DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Dekiju blanko ček da vodi VELIKANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su u Surdulici u zaostaloj utakmici petog kola Superlige šokantnim porazom od Radnika (2:1) napravili ogroman korak nazad u odbrani šampionske titule, koja već četiri godine stoji u muzeju u Ljutice Bogdana, ali tu mukama crveno-belih nije kraj, budući da bi uskoro mogli da ostanu i bez trenera!

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, preksinoć, i to dok je vruće glave analizirao razloge za neuspeh u Surdulici, Dejanu Stankoviću je zazvonio telefon, a s druge strane veze bio je niko drugi do predsednik Sampdorije Masimo Ferero, koji je pod gotovo nestvarnim uslovima Srbinu ponudio da preuzme Đenovljane što pre.

DEBELO MOZGANJE

Kontroverzni prvi čovek kluba sa stadiona "Luiđi Feraris" pošto-poto želi da vidi stratega Beograđana na klupi Dorije, budući da finalisti Kupa šampiona iz 1992. sledi grčevita borba za opstanak u Seriji A, te je Stankoviću poručio da sam napiše sumu za koju bi se vratio na Apenine, prenosi Meridijan sport. Blanko ček i prilika da se trenerski dokaže u zemlji gde ima gotovo status božanstva na osnovu velike igračke karijere u Interu i Laciju dobrano je zaintrigirala Dekija, ali još nije doneo definitivnu odluku u vezi s nepristojnom ponudom.

Šef struke crveno-belih vaga šta mu je činiti, ali je u ovom trenutku najbliži opciji da polusezonu privede kraju u Srbiji i ostane u Zvezdi do sredine decembra, a da onda eventualno preuzme Sampdoriju. Stanković je ambiciozan, pa ga brine sportski aspekt, odnosno činjenica da Dorija ima tek devet bodova iz prvih 10 kola šampionata Italije.

ITALIJA KAO SUDBINA

Koketiranje Masima Ferera i trenera srpskog prvaka nije započelo preksinoć, s obzirom na to da je Italijan, prema našim saznanjima, još bar dva puta nudio Dejanu posao. Ipak, sada je najkonkretniji i zagriženiji nego pre da vidi još jednog Srbina u Đenovi jer s njima ima odlična iskustva. Naime, alfa i omega Dorije 20. novembra 2013. postavio je za šefa stručnog štaba Sinišu Mihajlovića, dotad selektora Srbije, doduše neuspešnog. Ipak, Miha je dobro vodio ekipu godinu i po, što mu je omogućilo da preuzme veliki Milan.

Dejan Stanković je protiv Radnika 87. put sedeo na Zvezdinoj klupi i doživeo tek sedmi poraz u svim takmičenjima. Trenersku karijeru započeo je u sezoni 2014/2015. u Udinezeu, kao pomoćnik Andreji Stramaćoniju. Nakon toga je godinu dana radio kao koordinator u mlađim kategorijama Intera, a zatim zaključio da trenerski posao nije za njega. Međutim, usledio je veleobrt u decembru 2019. i poziv s Marakane. Beše to poziv koji se ne odbija, a da li je takav slučaj i s ovim poslednjim iz Italije, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
TOMI

29.10.2021 05:40

zasrao u zvezdi,sad neka zaserava po italiji!

Odgovori 22 17
Darko

29.10.2021 08:33

Odlazi odmah

Odgovori 25 14
Prosecan klub serie A

29.10.2021 10:59

Kome je Sampdorija velikan ?!

Odgovori 23 7
Uroš

29.10.2021 13:14

Ma da koji spinovi, pa nije on Jirgen Klop pa da dobija blanko ček, okanite se tih budalaština. Neka bude sretan a i ja ću ako ostane u zvezdi.

Odgovori 23 6