BIZNIS KRISTIJANA RONALDA NEMA VEZE SA SPORTOM a doneo mu je hiljade zadovoljnih klijenata! Evo o čemu je reč!

Autor:

Sport

28.10.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta ne živi samo od fudbala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vedeta Mančester junajteda se ne bavi samo sportom

 


Kristijano Ronaldo jeste jedan od najboljih fudbalera planete, međutim on ne živi samo od fudbala.

 

Jedan od njegovih većih poslova jeste upravo klinika za transplataciju kose! Pored toga što poseduje brojne luksuzne hotele, kao i svoj brend odeće, kozmetike i parfema, Ronaldo je još ranije rešio da investira u klinike za presađivanje kose, a to mu se i te kako isplatilo.

Naime, Portugalac je još u februaru ove godine sa ponosom saopštio da je njegova klinika za transplataciju kose sa sedištem u Madridu prešla 5.000 vernih pacijenata, a uz to je i dobila nagradu za najbolju kliniku te vrste.



Koliko je Ronaldo ozbiljan u nameri da i u ovoj grani svog biznisa postiže vrhunske rezultate najbolje pokazuje činjenica da je njegova klinika opremljena najsavremenijom tehnologijom, uključujući i vrhunski obučen tim ljudi.

 

Njegov posao je krenuo odlično te je on odlučio da otvori novu kliniku i to u Marbelji. Prepoznao je potencijal ove vrste biznisa, naročito kada imamo u vidu da je u razmaku od šest meseci, kroz njegovu kliniku prošlo 40.000 pacijenata, koji su uspešno presadili kosu.

Kako je sam napisao u objavi na svom Instagramu, klinika ima 4.000 kvadratnih metara i opremljena je najsavremenijom opremom i visoko školovanim profesionalnim medicinskim kadrom, koji radi u 15 soba za transplantaciju, preneo je "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading