SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE! BIVŠI reprezentativac obećava golove!

Autor:

Sport

28.10.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović je rekao da veruje u sebe i da misli da može zameniti najboljeg strelca i legendu kluba Besarta Berišu.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje reprezentativaca Srbije


Pomalo neočekivano, skoro je odjeknula vest da srpski napadač Aleksandar Prijović karijeru nastavlja u dalekoj Australiji u dresu ekipe Vestern junajted.

On je imao priliku da za australijske medije kaže nešto o sebi:

- Veoma sam motivisan i nalazim se u najboljim godinama za napadača, nisam zabrinut za to da li ću uspeti da zamenim Berišu. Ja sam egzekutor u šesnaestercu, to je moja teritorija i tu sam najopasniji.



 

Takođe, srpski napadač je rekao i da je željan uspeha i golova.

- Celog života sam sebi navijao pritisak da bih bio što veći profesionalac, uvek sam gladan golova i trofeja, a to mi je do sada išlo prilično dobro i verujem da će biti još bolje.

S obzirom na to da Prijović nije neko vreme u takmičarskoj formi, on će imati mesec dana pre prve takmičarske utakmice, pošto će tek tada krenuti takmičenje u ligi Australije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading