CRNO-BELI ISKORISTILI KIKS ZVEZDE: Partizan na krilima Natha i Rikarda srušio žilavi Metalac i pobegao večitom rivalu na +8!

Autor:

Sport

28.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Metalac sa 3:1 u okviru zaostalog meča 5. kola Linglong Superlige Srbije.

Republika

Foto: FK Partizan

Dvostruki strelac Bibras Natho

Partizan je ovim trijumfom iskoristio kiks Crvene zvezde u Surdulici, pa je najvećem rivalu pobegao na +8, uz meč više.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je tako dobio savršen rođendanski poklon, pošto je danas napunio 48. godina.

Crno-beli su poveli posle prve prave prilike u 7. minutu. Jojić je maestralno uposlio Rikarda. Napadač Partizana je iz drugog pokušaja uspeo da savlada golmana Maslarevića i donese prednost svom timu.

Domaćin je neočekivano stao posle ovog gola, te je Stuparević samo dva minuta kasnije pogodio prečku i propustio veliku šansu za Metalac. 

Gosti do zasluženog izjednačenja stižu u 29. minutu nakon odbitka i velike greške Saničanina Stuparević se najbolje snašao i izjednačio na 1:1.

Ovo je iznerviralo Aleksandra Stanojevića, koji je bio besan na svoje igrače.

On je zbog toga na startu drugog poluvremena napravio tri izmene, ušli su Natho, Živković i Urošević.

U 50. minutu dogodio se ključni detalj utakmice. Golman Metalca Maslarević napravio je veliku grešku, a potom srušio Rikarda, pa je Partizan dobio penal. Nemilosrdni egzekutor po ko zna koji put bio je Bibras Natho.

Želeo je Partizan i nakon toga da dođe do trećeg pogotka, kako mu se ne bi ponovila situacija iz prvog poluvreme u čemu je uspeo u 68. minutu.

Golman Aleksandar Popović je ispucao loptu iz sopstvenog kaznenog prostora, a ona je prošla sve igrače i pružila priliku Milošu Jojiću da se ubaci iz drugog plana.

On i Natho su izašli potpuno sami ispred golmana Maslarevića i tu situaciju lako su rešili za mnogo lagodnijih 3:1.

To je bio momenat kada je utakmica prelomljena, pošto se gosti od toga više nisu oporavili, niti su u preostalih 25 minuta uspeli da ponovo priprete lideru Superlige.

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading