DA LI OVE REČI OZNAČAVAJU KRAJ MANDATA? Izjava Zvezdana Terzića odjeknula je daleko... (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazom u Surdulici od domaćeg Ranika 2:1, fudbaleri Crvene zvezde su sami sebe stavili u neazvidan položaj kada je reč o odbrani titule u Superligi Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

Nakon 13 odigranih kola, Zvezda zaostaje na tabeli za liderom Partizanom čitavih pet bodova, što je u našem fudbalu ogromna razlika.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, nedavno je u intervjuu za "TV Prva" rekao da ukoliko klub sa Marakane ne osvoji titulu, da će se on povući sa funkcije u Zvezdi.

- Pričam iskreno. Prvi put kada Zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz kluba. Nema veze gde ću, to je moja profesionalna odgovornost. Zvezda mora da bude šampion, ja donosim sve strateške odluke. Sve što se desi u klubu, kada uđemo u Ligu šampiona, ja sam zaslužan za sve uspehe Zvezde. Ali, i kada je nešto loše, ja sam kriv. Ja sam doveo trenera, ja sam birao igrače, ja sam birao saradnike, direktore, skaute. Imao sam statutarno pravo da ih dovedem pravovremeno.  U maju ako Zvezda ne osvoji titulu, kriv sam ja. Ja sam doveo Kataija, Ivanića i jako sam odgovoran.

 

 

- Kada Zvezda ne bude prva, a najbolji je klub u Srbiji, ja ću otići jer sistem nije funkcionisao, a ja sam broj jedan. Zvezda mora da raste i to čini osam godina. Postoje priče da smo državni projekat, ali Zvezda posluje potpuno transparentno i ostvaruje 90 odsto prihoda iz inostranstva. Bez dinara sive zone, sve je transparentno. Zvezda je motor srpskog fudbala- rekao je Terzić 22. septembra za TV Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Baki

28.10.2021 12:50

Terzić ili nije sazreo ili nije baš kako treba baždaren. Nešto sa njim nije u redu. Mnogo realnije gledanje je kada se pobede i porazi prihvataju sportski.

Odgovori 10 1
Gagihno Zekić

28.10.2021 16:45

Ljudi, uzmite sve u obzir kada je u pitanju Terza, vratite film, i videćete da se oko njega vrti kriminal, pametnom dosta.

john doe

28.10.2021 19:05

Gde mu je sad njegov lider, general i predsednik cije slike kaci po stadionu