U HUMSKOJ POČINJE SLAVLJE: Grobari Stanojevića obasipaju čestitkama!

Autor:

Sport

28.10.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan ovog četvrtka igra protiv Metalca zaostali meč Superlige Srbije. U susret ovom meču u Humsku su stigle vesti da je večiti rival Crvena zvezda "kiksnula" u Surdulici, te je sada velika šansa pred crno-belima da povećaju bodovnu razliku i osamostale se na samom vrhu tabele. Međutim, ima još lepih vesti iz Humske.

Republika

Foto: Starsport

Divan dan za Stanojevića

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević, danas puni 48 godina, a svakako da je najveća želja da se primakne osvajanju titule.

 

 

U susret ovom meču trener crno-belih Aleksandar Stanojević dao je najavu ove utakmice na konferenciji za novinare. 

- Imamo meč koji je bitan, izuzetno zahtevna, pokazalo se iz prethodnih utakmica s njima, jednom smo izgubili bodove. Ulazimo s oprezom i maksimalno koncentrisani, oni su mlada ekipa, poletna. Njihov način igre otvara i nama prostore, biće sigurno interesantna utakmica. Nadam se i da će navijači da dođu, bodre nas, pozivam ih. Svaki segment je bitan, trebalo bi da budemo kao jedan - kaže Stanojević.

Podsetimo se, za predstojeći duel su neizvesni kapiten Lazar Marković i krilni napadač Filip Holender, čak je i Rikardo Gomeš pod upitnikom posle bola u kolenu protiv TSC-a i neprestanog igranja bez odgovarajuće zamene.

Mada, situacija je takva da rival mora da se napadne iz svih oružja, jer se prilika za odvajanje od večitog rivala na +8 (uz utakmicu više) ne ukazuje često.

Stoga se zaključuje da Partizan ima sve moguće motive da odigra najbolji mogući meč protiv Milanovčana, te na taj način i Stanojevićevo rođendansko slavlje bude kompletno.

Meč Partizan - Metalac na programu je u četvrtak od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading