PROCURELI TAJNI DOKUMENTU: Zna ko osvaja "ZLATNU LOPTU"! Mesi i Ronaldo NE VERUJU

Autor:

Sport

28.10.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana je završeno glasanje za prestižnu fudbalsku nagradu - "Zlatna lopta" a pobednika ćemo saznati na svečanoj ceremoniji u Parizu 29. novembra. Međutim, list "Marka" je nekako uspeo da dođe do rezultata!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesi i Ronaldo

Navodno su procurili zvanični dokumenti koji govore o najboljem fudbaleru sveta za 2021. godinu.

Podsetimo se, dokumetni su procureli i kada je hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobio "Zlatnu loptu". Podaci su tada bili ispravni, a videćemo da li je i ovoga puta neko uspeo da "pokvari" trenutak proglašenja pobednika.

Ako je verovati dokumentu koji je objavila "Marka" - novi dobitnik "Zlatne lopte" za 2021. godinu je Poljak, Robert Levandovski iz minhenskog Bajerna, kome je ova nagrada uskraćena za prošlu sezonu.

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Poljak je svakako bio najbolji 2020. godine kada je sa Bajernom osvojio Ligu šampiona, i ostale domaće trofeje, uz statistiku kakvu su imali samo Kristijano Ronaldo i Leo Mesi, međutim zbog pandemije korona virusa odlučeno je da se prvi put ne proglasi pobednik.

Godinu dana kasnije, kada je imao nešto slabije rezultate na timskom planu, ne i na individualnom (48 golova i devet asistencija na 40 mečeva), Levandovski je dobio naklonost žirija i čini se da će postati osvajač "Zlatne lopte".

 

 

Odmah iza Roberta nalazi se ime Lionela Mesija, koji je imao slabu sezonu sa Barselonom, ali je osvojio Kopa Amerika, dok je trećeplasirani Karim Benzema. 

Na četvrtom mestu je Mohamed Salah, dok je Žoržinjo - jedan od dvojice fudbalera koji su osvojili Ligu šampiona i Evropsko prvenstvo - tek peti.

U prvih deset su još Mbape, Kante, Holand, Kristijano Ronaldo i Kevin de Brujne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading