(VIDEO) Stojke o navijanju: PA I MUSLIMANI SU PRELAZILI U SRBE I OBRNUTO!

Autor:

Sport

15.12.2017

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana se dotakao u razgovoru za klupsku televiziju svoje prošlosti. On je istakao da mu to što je navijao za Zvezdu nekada, sada ništa ne znači, kao i da u jednom trenutku mora da se stvar preseče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković: Moji i Ožegovi potomci će navijati za Partizan

On je na sledeći način objasnio neke stvari koje se tiču navijanja za neki klub.

- Da uzmemo za primer navijače Zvezde i Partizana. Po njihovom, trebalo bi da gledamo šta mu je bio čukun deda. Negde je moralo da dođe do sečke. Kao što je posle rata veliki broj muslimana prešao u Srbe, a i veliki broj Srba prešao u muslimane. Ne znam da li je moj čukun deda navijao za Partizan, ja sam kao dete negde za Zvezdu, ali negde se to iseče - rekao je Stojković i nastavio:

- Verovatno će sad moji i Ožegovi potomci da navijaju za Partizan. Imate slučajeve gde jedan brat navija za Zvezdu, a drugi za Partizan, otac za Zvezdu, pa sin za Partizan. I to se jednog dana promeni. Mora nešto da se desi da ti počneš da navijaš za jedan klub.

Pogledajte i na snimku ovaj deo emisije gde Stojković objašnjava ove navijačke teme:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading