STANOJEVIĆ RASPAMETIO GROBARE ZBOG NAPADAČA: Rikardo dobija konkurenciju u špicu Partizana!

Autor:

Sport

27.10.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana trenutno je prva na tabeli Superlige Srbije i svakako će u zaostalom meču pokušati da svim silama napravi što veću bodovnu razliku za večitim rivalom, Crvenom zvezdom.

Republika

Foto: Starsport

Stanojevićev zalog za budućnost

U susret meču sa Metalcem, javnosti se obradio i trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

- Imamo meč koji je bitan, izuzetno zahtevna, pokazalo se iz prethodnih utakmica s njima, jednom smo izgubili bodove. Ulazimo s oprezom i maksimalno koncentrisani, oni su mlada ekipa, poletna. Njihov način igre otvara i nama prostore, biće sigurno interesantna utakmica. Nadam se i da će navijači da dođu, bodre nas, pozivam ih. Svaki segment je bitan, trebalo bi da budemo kao jedan - počeo je Stanojević a zatim i anilizao protivničku ekipu:

- Prirodno je da svaka Partizana igra iz sve snage, kao i protiv Zvezde, tako i treba da bude. Oni su imali mečeve gde je mogao rezultat da ode na drugu stranu, tako igraju. Svega smo svesni, sećamo se i utakmice i u Milanovcu i ovde. Sigurno da će igrati jako i zbog sebe, a svakako tako i mora biti kad se igra protiv Partizana - rekao je Stanojević i dodao:

- Oni izlaze visoko, napadaju, to je njihov stil. Ima to prednosti, ali i taj način igre ima dosta situacija koje se nama otvaraju. Bitno je da bude dobra utakmica, u sportskom duhu, tako se i spremamo.

Foto: Starsport

 

Parni valjak pred ovaj meč ima nekoliko rovitih igrača. Strateg crno-belih istakao je da nije siguran da li će na teren izaći Lazar Marković i Filip Holender. 

- Sve je prirodno, ima rovitih igrača. Juče je grupa igrača koja je igrala prošlu utakmicu imala oporavak. Videćemo još, nismo sigurni ni oko Markovića, ni oko Holendera, ni Rikarda, ali svakako je to sve normalno kad se igra veliki broj utakmica - otkrio je Stanojević.

Ono što svakako znači igračima Partizana je i to što što nekoliko poslednjih mečeva igra u Humskoj, pred svojim navijačima.

- Znači nam što igramo u Beogradu. Znači nam ne samo zbog putovanja, nego i zbog terena. Nama odgovara da igramo mečeve na našem stadionu, bar da izbegnemo i te stvari zbog lošeg vremena koje će biti u ovom periodu. Imamo oporavak, imamo normalan ritam. Ja sam srećan što je takav ritam, znači da igramo Evropu, da smo konkurentni, to je dobra stvar - rekao je Stanojević i dodatno obrazložio situaciju u rosteru:

- Ako Marković i Holender nisu zdravi, onda imamo smanjen roster. Izaći ćemo na današnji trening, ali još se ništa ne zna. Videćemo ko će početi utakmicu. Jović odlično napreduje, trenirao je pojačanim intenzitom, na njemu je da se nametne. Svaki igrač mora da se nameće svaki trening, svaku utakmicu. Kad pogledate sve igrače Partizana, svi su imali neke golove, neke zasluge, tako da nema stare slave, svi moraju opet da se dokazuju - zaključio je Stanojević.

Meč Partizan - Metalac na programu je u četvrtak od 16.55. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

29.10.2021 08:15

Samo napred,,. Partizan veoma dobro dobro igra, Rikardo odlučan. Hajde malo i Partizan i ostali klubovi da zarade za nacin. koeficijent. Pozdrav od zvezdama.