ROMA IZGLEDA KAO HIROŠIMA I NAGASAKI: Potpuni HAOS u ekipi, Murinjo na udaru!

Autor:

Sport

27.10.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Romi ne cvetaju ruže, a poraz od 6:1 od Bodo Glimta dodatno je probdio duhove u rimskom klubu koji sa klupe predvodi iskusni portugalski strateg Žoze Murinjo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo trener Rome

Danijele Piraino, agent fudbalera Rome Amadua Dijavare, optužio je Žozea Murinja za lošu atmosferu u svlačionici.

Murinjo je iz ekipe za meč sa Napolijem u nedelju odstranio Dijavaru, Borhu Majorala, Gonzala Viljara i Brajana Rejnoldsa, a neće ih biti u timu ni od 20.45 za meč sa Kaljarijem na Sardiniji.

 

 

- Ne razumem kakvu poruku želi da prenese ovim potezom. Je li Dijavara žrtveni jarac? Je li to plaća skupu cenu što je pogrešio? Ili je to pokušaj da se klub natera da izađe na transfer tržište? Ako su to razlozi, pre nego užasna sprema igrača, u redu. Ukoliko možda oseća da igrač nije u stanju da razume njegove taktičke zahteve, onda mislim na stvara neugodnu situaciju. Neobjašnjivo je, ali Dijavara će se prilagoditi. On je izuzetan profesionalac- rekao je Piraino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading