PRIČA KOJA JE DOČEKALA SVETLOST DANA: Ovo je opaka ZAVODNICA koja je uništila život legendi Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana i premijerligaških klubova Saša Đani Ćurčić, iza sebe imam bogatu karijeri, ali i pregršt skandala koji su ga i udaljili od samog fudbala...

Republika

Foto: Starsport, Instagram/sofija anderton

Sofi Anderton i Đani Ćurčić

Đani je oduvek bio pun anegdota i priča, a jednu je posvetio i legendarnom Marku Bosniću, golmanu naših korena kome je čuvena manekenka Sofi Anderton upropastila život:

- Jao, šta je on prošao... Njegovi roditelji su me zvali da ga izvučem iz Londona i pošaljem u Sidnej. Uhvatila ga ona londonerka Sofi Anderton, nije to ko ove naše Beograđanke manekenke. To te izjede živog! Pet miliona funti mu otišlo na penthaus, ona ga namestila... Žao mi bre dečka, dobar dečko, šta ti je život. 

- Roditelji njegovi me zvali i nađem ga u apartmanu u Londonu u teškoj depresiji. Kaže on meni 'Vidi ja sam tebe nekada čuvao u Aston Vili, ti si bio problematičan a sad ti mene čuvaš...' Ja mu kažem 'Mark, moraš da se dižeš'. Uhvatili ga oni srpski ćevap narko dileri pod svoje, morao sam da rasteram sve to, da dignem čoveka. On samo o Sofiji Anderton misli, gleda neke rijalitije... Opasna je ona, opasna zavodnica.

 

 

- Naježio sam se. Tu je otišlo 40.000.000 funti. On je bio golman Mančester junajteda, golman Čelsija... 40 miliona funti keša je nestalo, otišlo- rekao je Ćurčić u podkastu "Sportlight".

Tokom karijere Bosnić je branio za Mančester junajted, Aston Vilu i Čelsi, ali je u sećanjima navijača najviše ostao upamćen po svemu onome što je radio van terena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading