VELIKI POVRATAK U HUMSKU? Partizan ga čeka raširenih ruku!

Autor:

Sport

27.10.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supetalentovani fudbaler Partizana Nemanja Jović, već mesecima unazad kako zbog povreda, a pre svega loše forme, daleko je od one prepoznatljive igre koje su ga i progurale u prvi tim "parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

Stadion Partizana

Zato se u Humskoj nadaju njegovom brzom povratku na stare staze!

Utakmice sa Metalcem (četvrtak, 17.00, odloženi duel petog kola), Čukaričkim (nedelja, 18.30), te Proleterom i Vojvodinom na početku druge etape borbe za bodove savršena prilika krilnom vezisti da se nametne i u očima Aleksandra Stanojevića.

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Nemanja Jović

- Prirodno je da forma mladih fudbalera varira, na njima je da se izbore, a na struci da ih usmeri i pojača rad- govorio je nedavno Stanojević i te reči deluju kao smernica, između ostalog, i Joviću da je svaki trening, kamoli utakmica, novo dokazivanje.

Sada je sve na Joviću, ukoliko ponovo zabista, biće to veliko pojačanje za Partizan u nastavku sezone, u protivnom može nestati sa fudbalske mapre, naročito jer je Nikola Terzić u opasnoj formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jastreb

27.10.2021 09:31

Тај мали је таленат, само много мање је показао од младог Терзића који је своју шансу искористио иако није имао све предности уласка у прву Млади Терзић, који је много више показао са мање времена, нема привилегије да уђе у поставу као Јовић али Станојевић ипак слабо познаје кавалитет својих појединаца.