KVALIFIKACIJE ZA SP: Srpkinje savladale Tursku!

Autor:

Sport

26.10.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativke Srbije upisale su zlata vredan trijumf u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo!

Republika

Foto: FSS

Reprezentativke Srbije slave gol protiv Turske

Pobeda koja se čekala, pobeda koju su naše devojke zaslužile, savladana je Turska – 2:0 (1:0) posle dobre, nadahnute igre. Slavila je Srbija u 3. meču kvalifikacija za plasman na Prvenstvo sveta, posle prethodna dva neuspeha, ali i dobre igre izabranica selektora Predraga Grozdanovića u duelima sa Nemačkom i Portugalom.

Srbija je odlično ušla u meč, veoma motivisano, kontrolisala je dešavanja na terenu od prvog minuta. Bile su naše devojke mnogo bolji rival u oba poluvremena, a pobeda je na kraju mogla da bude i ubedljivija. Nagrada za odličnu igru došla je u 28. minutu kada je Dejana Stefanović postigla gol, a početkom drugog dela, sigurnom realizacijom sa bele tačke Nevene Damjanović, otklonjena je svaka sumnja u konačan ishod meča, Ovom pobedom Srbija se uključila u trku za drugim mestom koje vodi u baraž za odlazak na Prvenstvo sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading