OVO MENJA SVE: Piksi se zadovoljno SMEŠKA, ŠOK VEST za Portugal pred novembar!

Autor:

Sport

26.10.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Portugala gostovaće 11. novembra Irskoj u pretposlednjem kvalifikacionom meču za odlazak na Svetsko prvenstvo, a izabranike selektora Fernanda Santoša na Ostrvu čeka teži posao nego što se u prvi mah mislilo.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo na meču protiv Srbije

Naime, stadion "Aviva" će biti krcat, pa Ronalda i saigrače čeka pravi pakao u Dablinu.

Preko 50 hiljada karata "planulo" je za samo nekoliko sati, a Irci su očigledno naoštreni da naprave problem bivšem evropskom šampionu, bez obzira što utakmica za njih nema rezultatski značaj. 

Srbija će zdušno bodriti Ostrvljane jer će "Orlovima", u slučaju da Portugal ne trijumfuje, biti dovoljan i remi u poslednjoj rundi za prvo mesto u grupi A.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BogiZ

26.10.2021 15:48

Nešto ne štima u proračunu. Portugal ne mora da pobedi dovoljan mu je i bod protiv Irske. Tada bi imali isti broj bodova ali Portugal bolju gol razliku pa bi im i nerešeno sa Srbijom odgovaralo, nama nikako.

Odgovori 14 1
Filip

26.10.2021 19:33

Kakvo olakšanje, sada mi je lakše kao i Piksiju😁 Pa ima da napune i Irce i nas u poslednjoj utakmici da će sve da zvoni...