VELIKA NOVINA U SURDULICI? Stanković raspalio MAŠTU Delija pred gostovanje Radniku!

Autor: Republika

Sport

26.10.2021

16:57

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je, uoči gostovanja Radniku u Surdulici, da razmatra mogućnost da izvede postavu sa dva napadača.

Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Aleksandar Katai još uvek nije u potpunosti spreman, dok se u trenažni proces vratio Milan Pavkov.

Videćemo koga ćemo, koga je realno i koga nećemo odmarati. Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi - rekao je Deki.

Starsport

 

Ne znači mi ništa veliki niz pobeda, ako cilj nije ispunjen. Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag sve je to sekundarno na osnovu završnog učinka svakog od nas ko je bio, time se vodim. Idemo po pobedu u Surdulicu, bila je dobra utakmica protiv Radničkog iz Niša, pogledali smo ponovo i analizirali. Jedino je falio neki gol više. Radićemo i na tome, nećemo odustati. Očekujem da u poslednje tri utakmice, kako ih zovem u ciklusu nedelja - sreda - nedelja ostvarimo pozitivne rezultate.

Cilj Zvezde je jasan, pobeda, makar i minimalna.

Bio bih zadovoljan sa pobedom od 1:0.

Stanković se bavio i stanjem terena na jugu Srbije.

- Žao mi je što se ne ulaže u infrastrukturu. Da su barem tereni onako kako bi trebali da izgledaju. Ima dosta lepih, a ima i terena koji nisu za Superligu. Jednostavno može da se vidi da dosta, ne kažem ekipa, već terena ne zaslužuje prvu ligu. To može da bude jedan od faktora, ali naravno nema izgovora kako je nama, tako je i drugima. Znamo šta nam je činiti i idemo dalje.

Istakao je mladi stručnjak koliko našim prvotimcima znači podrška sa tribina, kao i da su navijači uvek dvanaesti igrač našeg najtrofejnijeg tima.

Rekao sam posle prethodne utakmice da su igrači utakmice bili navijači, jer sam ih čuo svih 90 minuta. Navijanje je bilo fenomenalno, koliko god da je bilo navijača ja sam prezadovoljan. Morate razumeti kakav je momenat, korona i sve ostalo što nas okružuje. Nije realno da očekujemo da na svaka tri dana bude pun stadion. Znaju navijači da će nam protiv Midtjilanda i Ludogoreca trebati ogromna podrška, jer su to dve utakmice gde možemo da ipišemo istoriju Crvene zvezde. Trebaće nam veliki vetar u leđa i ne sumnjam da će on biti. Koliko god da je ljudi došlo navijenje je bilo fantastično i oni su bili igrač utakmice - zaključio je Stanković.

Komentari (1)

Loading
Veki

26.10.2021 20:13

Tamo mogu i ja da igram za zvezdu kad je prijateljska, surdulica, radnicki nis, napredak krusevac…