INTERNET SE USIJAO: Srpska fudbalska legenda novi trener Mančestera! Kadar NEVERA

Autor:

Sport

26.10.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela fudbalska javnost u Engleskoj ali i šire, pomno prati situaciju u Mančester junajtedu kome preti tatalni raspad sistema nakon debakla na "Old Trafordu" od Liverpula (0:5). Mediji su već uručili otkaz dosadašnjem treneru Ole Gunaru Solskjeru, a i kladionice su rešile da zarade na "njegovoj nesreći".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

"Old Traford"

Kao potencijalni naslednik Norvežanina sve glasnije se pominje Italijanski fudbalski stručnjak Antonio Konte, kojem bi ovo bio drugi mandat u Premijer ligi nakon što je vodio londonski Čelsi. 

Ipak, kako tamošnji mediji prenose, Konte ima svoje specijalne uslove koji možda ne mogu biti ispunjeni. 

Kao ime u opticaju pominje se i bivši trener Reala, Zinedin Zidan ali se smatra da je on okupiran isključivo preuzimanjem nacionalnog tima Francuske nakon Mundijala u Kataru. 

Mnoge kladionice su već izbacile i kvote uz imena potencijalnih naslednika Solskjera. Na listi se još nalaze i Alegri, Rodžers, Poketino, i Brendan Rodžers uprkos njegovoj izjavi da neće ostaviti Lester.

Verovali ili ne, na njoj se osim pomenutih nalazi i naš stručnjak Nenad Lalatović. Čini se da nije baš u prvom planu, ako je verovati kvoti, pošto je ona 1000.

Foto: TwitterPrintscreen

 

Bivši trener Vojvodine, nije se proslavio u prvom inostranom poslu, u Al Batinu gde je dobio otkaz nakon samo sedam utakmica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
penzioner

27.10.2021 21:17

Usijao se internet zbog Lalatovića, ahahahahaha....