NEVEROVATNA SLUĆAJ U SUPERLIGI: Srpski fudbaler napustio SOPSTVENU SVADBU da bi odigrao meč!

Autor:

Sport

26.10.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta smo imali prilike da vidimo na fudbalskim terenima širom Srbije ali slučaj koji se odigrao u prethodnom kolu je po svemu jedinstven. Naime, defanzivac Radničkog iz Kragujevca Aleksandar Varjačić koji je na utakmicu sa Vojvodinom u Novom sadu stigao je direktno sa sopstvenog venčanja.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Radnički - Partizan

Kragujevčani su u tom duelu poraženi rezultatom 3:1, a Varjačić je, kako javlja "Sportski žurnal", posle venčanja sa izabranicom Milenom i svadbenog veselja stigao da odigra poslednjih pola sata za svoj tim.

- To je moj matični klub i najvećim delom moja fudbalska karijera vezana je za Kragujevčane. nastojim uvek da pružim najviše što mogu i ništa me ne može sprečiti u tome - rekao je Varjačić za "Žurnal."

Foto: Starsport

Aleksandar Varjačić

Varjačić je, inače, od 2009. do 2013. bio član Radničkog, zatim je nastupao za Radnik, Jagodinu i nekoliko niželigaša, da bi se 2016. vratio u matični klub za koji i danas igra.

Na 11 mečeva ove sezone, desni bek je zabeležio tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading