SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI: Zvezda vraća LJUBIMCA Delija!

Autor:

Sport

26.10.2021

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demijn le Talek nalazi se pred povratkom u Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Crvena zvezda je kroz istoriju dugu 76 godina imala veliki broj stranih igrača širom sveta, od Argentine do Japana. Ali kada pitate mlađe generacije zaljubljenika u crveno-bele boje, oni će za omiljenog legionara izabrati nekog od fudbalera koji su pre pet godina vratili klub na međunarodnu scenu, odnosno u grupnu fazu Lige Evrope.

ZIMSKI POKLON

Jedan od njih je i Damijen le Talek, koji bi, prema saznanjima Srpskog telegrafa, vrlo lako mogao da se vrati na Marakanu u zimskom prelaznom roku! Francuski vezista koji je na toj poziciji počeo i u redovima šampiona Srbije, a potom bio prekomandovan na štopera, gde je i izdominirao, dobio je ponudu čelnika kluba iz Ljutice Bogdana koja glasi - ugovor na dve godine. Jedina prepreka na putu realizacije posla je Le Talekova dvogodišnja saradnja sa grčkim AEK, a došao je ovog leta kao želja Vladana Milojevića, sada već bivšeg stratega Atinjana, koji ga je trenirao i u Crvenoj zvezdi.

BRZ RAZLAZ

Ipak, i tu bi moglo da dođe do velikog preokreta jer Argirios Janikis, novi trener AEK, ne računa na Damijena i grčki mediji prenose da bi već u januaru trebalo da dođe do razlaza, što čekaju i na Marakani da bi finiširali svoj plan.

Republika

Foto: Starsport

Podsetimo, Le Talek je u Crvenu zvezdu došao u januaru 2016. i od prve utakmice postao nezamenjiv šraf, prvo kod Miodraga Božovića, a potom i Vladana Milojevića. Damijen je u junu 2018. napustio Beograd i prešao u Monpelje, ali je otišao sa 104 utakmice, sedam golova i dve šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AngryChainsaw

27.10.2021 17:35

Le Talek i Milojević nazad u Zvezdu, a uz Zvezde Stanković, Mrkela i Terza sa svojim pulenima: Falcom, Dionijem, Rišairom, Gobeljićem, Gajićem... Da se ne ljubimo... Faka Bogu da je Miloje slobodan sada kada nam baš treba!!!