MARKO NIKOLIĆ IZNENADIO MNOGE: Bivši trener Partizana doneo ODLUKU o nastavku karijere!

Autor: Republika

Sport

25.10.2021

21:24

Srpski stručnjak Marko Nikolić je bez angažmana posle raskida saradnje sa Lokomotivom iz Moskve, a njegov menadžer Dejan Joksimović kaže da nekadašnji trener Partizana želi da odmori od fudbala, i ne žuri sa odlukom o nastavku karijere.

Starsport

Marko Nikolić na raskrsnici karijere

Ruski mediji pišu da bi Nikolić, koji je ostavio odličan utisak u Rusiji vodeći moskovsku Lokomotivu, mogao da preuzme ekipu Spartaka.

Joksimović kaže da iz Spartaka još nije stigla ponuda, a ukoliko bi onda došla, onda bi odgovor na to pitanje mogao da da jedino sam Nikolić.

- Čitali smo o interesovanju Spartaka za Marka na internetu i u novinama, ali trenutno su to glasine. U teoriji, može da odgovori na predloge kako stranih klubova, tako i klubova iz Rusije. Ali u praksi, prvo treba da vidite predlog, a zatim da donesete odluku - rekao je Jokismović i nastavio:

Starsport

Nikolić preuzima Spartak?

- Zbog toga ne mogu da odgovorim na pitanje da li je spreman da ode u Spartak. Samo Marko sam može odgovoriti na ovo pitanje. Mogu samo da dodam da Marko ne žuri da pronađe novi klub. Želi da se odmori bar do novembra. To je normalno: radio je 14 godina gotovo bez odmora. U Rusiji sa njim nije bilo supruge i ćerke zbog korona virusa i drugih prepreka. Sada želi da provede vreme sa porodicom. U isto vreme, klubovi iz različitih zemalja me zovu zbog njega. Ali Marko ne žuri. On će čekati.

Komentari (0)

Loading