ZVEZDA IZGUBILA STRPLJENJE: Stigao je kao veliko POJAČANJE, crveno-beli ga vraćaju kući!

Autor:

Sport

25.10.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu navijači Crvene zvezde dočekali "eksploziju" Filipa Falka iako je na "Marakanu" stigao kao veliko pojačanje, a već u januaru bi mogao da se vrati u Italiju!

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Stanković je ukazao poverenje Falku u poslednje vreme i dao mu veću minutažu, ali i dalje je to daleko od očekivanih partija, pa je već počelo da se spekuliše o njegovom odlasku.

Bivši klubovi Peruđa i Ređina su jasno stavili do znanja da bi ga ponovo videli u svojim redovima, iako italijanski vezista ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023.

Falko je u Ređini igrao između septembra 2013. i januara 2014. godine, dok je u Peruđi igrao od leta 2017. do januara 2018. godine.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko se vraća u Italiju?

Italijan je među crveno-bele stigao u januaru ove godine, za obeštećenje od 1.200.000 evra, a do sada je zabeležio 24 nastupa u redovima srpskog šampiona i postigao šest golova.

Ono što će biti ključno u pregovorima je obeštećenje za koje bi Italijan otišao, ali glavnu reč će imati Stanković u zavisnoti od toga koliko računa na njga u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading