LUDA PROSLAVA MILANA BORJANA! Kad KRAJIŠNIK slavi rođendan!

Autor: Republika

Sport

25.10.2021

10:23

Milan Borjan je proslavio 34. rođendan, a njegovi prijatelji i porodica su mu priredili nezaboravnu zabavu.

Starsport

Milan Borjan sa suprugom Snežanom

Golman Crvene Zvezde Milan Borjan proslavio je rodjendan u jednom beogradskom restoranu, a glavna organizatorka proslave bila je kao i uvek njegova zanosna supruga Snežana. 


 

Instagram/printscreen

Supruga Milana Borjana, Snežana


U nikad kraćem miniću sa grudima pokrivenim prozirn tilom , plavokosa Snežana je igrala čitave večeri i nazdravljala svom izabraniku.
Na partiju je bilo više Borjanovih kolega, fudbalera, a posebno je veseo bio Duško Tošić koji je veče proveo u muškom društvu.
 

Instagram/printscreen

Jedan od gostiju, Duško Tošić

 

Mnoštvo pevača potrudilo se da atmosfera bude sjajna, a Baja Mali Knindza je posebno razgalio srce slavljenika i njegovoh prijatelja. 
Fudbalska snajka Katarina Grujić taze udata za Marka Gobeljića, pevala je omiljene pesme fudbalera i sve odusevila izborom pesama i izgledom iako je ovaj put bila zakopčana do grla.
 

Instagram/printscreen

Baja Mali Knindža bio je zadužen za dobru atmosferu


 
 

Milan Borjan je u zanosu ponesen alkoholom i emocijama u jednom momentu legao  na sto i sa klupskim pevačem Nemanjom Staletović i sa njim u glas pevao- Dal si ikada mene vola, kao tebe ja..., dok su sa nogama podignutjm u vis simulirali vožnju bicikla.
Slavljenička torta na nekoliko spratova bila ukrašena je ukrašena sa fudbalskom loptom u crveno- beloj boji, a i kako bi drugačije kad Borjan najviše na svetu pored porodice voli Zvezdu.
 

Instagram/printscreen

Ludo slavlje Milana Borjana

 

Komentari (0)

Loading