ODMAH NAKON MINIMALNE POBEDE: Dejan Stanković je imao šta da poruči navijačima!

Autor: Republika

Sport

24.10.2021

21:37

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom terenu u okviru 14. kola Superlige Srbije savladali Radnički iz Niša rezultatom 1:0.

Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Odmah posle meča oglasio se i trener crveno-belih Dejan Stanković:

- Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali u takmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno. Rekao sam i na konferenciji pred meč da možda neće biti lepo, ali tri boda su tri boda. Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rešavamo te situacije, jer to su "gol lopte" koje moraju tamo i da završe. Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja. Nisam zabrinut, ali mala frustracija da od toliko šansi - ne postignemo mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šanse da iskoristiš - rekao je Stanković.

Podrška ni ovog puta nije izostala, a trener crve no-belih se zahvalio navijačima koji nisu prestajali sa pesmom tokom svih 90 minuta.

- Hvala navijačima, jer su tokom svih 90 minuta bili igrači utakmice. Sjajna podrška, hvala im na tome i idemo dalje - zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Loading