BEKAMU OD ŠEIKA PRAVO BOGATSTVO! Viktorija će blistati od zadovoljstva!

Autor:

Sport

24.10.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam zaradiće pravo bogatstvo od katarskog šeika kao zaštitno lice Svetskog prvenstva u toj zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam sa suprugom



Dejvid Bekam je bogatiji za 200 miliona evra. Toliko će naime država Katar platiti slavnom Englezu da bude zaštitno lice ove države i promoter Mundijala.

Bekam je posetio nove stadione, njegova uloga će biti zvanična, a osim Mundijala promovisaće turizam i kulturu ove države. 

Ovakav potez je privukao veliku pažnju, ali i salvu kritika za Bekama zbog učešća u promociji zemlje koja je često na meti boraca za ljudska prava, zbog kršenja prava seksualnih manjima, kao i žena. 



Njegov potparol je odbacio kritike uz reči da Dejvid veruje u snagu fudbala i njegovu moć prevazilaženja razlika. Beks je hvalio stadione i čitav posao u Kataru, on je inače čest gost ove države, a veliki je prijatelj sa predsednikom PSŽ, Al-Kelaifijem. Englez će narednog meseca biti u pustinjskoj državi na trci Formule 1. On je inače hvalio ne samo infrastrukturu spremnu za Mundijal, već i gostoljubivost i kulturu države Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading