PRAUNUK FAŠISTIČKOG LIDERA DANAS DEBITUJE UZ SERGEJA! Kako ih nije stid?

Autor:

Sport

24.10.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praunuk Benita Musolinija danas će debitovati za ekipu Lacija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Zanimljivi saigrači u ekipi Sergeja Milinković Savića



U Italiji sve vrvi od naslova, hoće li debitovati Romano Musolini. Momak intrigantnog prezimena i loze, ali Sari je za meč u Veroni pozvao mladog igrača koji ima 18 godina i igra na mestu desnog beka ili desnog veznog igrača.

 

U pitanju je praunuk Benita Musolinija "Dućea", sin njegove unuke Alesandre Musolini koja je bila i poslanik u italijanskom parlamentu na Berluskonijevoj listi. 

Otac mu je poznati pijanista Mauro Florijani, pa tako ima dva prezimena Florijani-Musolini, a srednje ime Laciovog fudbalera, je, pogađate Benito.

On je karijeru počeo u Romi, prešao u Lacio sa 13 godina, bio na pozajmici u nižerazrednom Vigoru, a danas je prvi put pozvan za seniorski tim Lacija. 

Prezime je izazvalo buru i među navijačima, naravno simpatije severne tribine Olimpika, a trener mladog tima Lacijala Bjankesi je rekao da ne igra prezime, da nikada nije video roditelje mladog igrača i da je član Lacija jer to zaslužuje.


Recimo i to da bi Musolinija danas pozdravila i Veronina tribina iza gola, navijači "Skaljera" su poznati kao ekstremni desničari i imaju veliko prijateljstvo sa navijačima Lacija, pa bi iz pogrešnih razloga mladi fudbaler mogao da doživi ovacije navijača obe navijačke tribine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niko

24.10.2021 23:42

Zasto bi ikoga bilo stid sto je neciji unuk, kao da je on kriv sto se rodio