KRIV SAM ALI NISAM SE*ONJA: Murinjo se pravdao!

Autor:

Sport

24.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorak ukus poraza ali i velika sramota nakon ubedljive pobede Bodo Glimta nad Romom iz ugla Žozea Murinja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pogreši čovek nekad, Žoze Murinjo



Trener Rome Žoze Murinjo preuzeo je na sebe krivicu nakon ubedljivog poraza svoje ekipe od Bodo Glimta.

Slavni rimski klub doživeo je jednu od najvećih blamaža u svojoj istoriji pošto je u gostima uspeo da primi čak šest pogodaka.

- Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije Žoze Murinjo se*onja. Imam veliko poštovanje prema vlasnicima kluba i upravi. Pišu se laži da ne poštujem vlasnike koji su uložili veliki novac u ovaj klub. Da se igralo malo duže primili bismo sedam ili osam golova. Ja sam krivac - rekao je Murinjo.

 

Murinjo je na tom meču dosta kombinovao u sastavu te mu se to i obilo o glavu.

- Ja sam odlučio koja će ekipa da igra, ja sam odabrao tim koji je imao velike šanse da izgubi. Nisam mislio na rezultat, mislio sam na zdravlje svojih igrača zbog pretrpanog rasporeda. Napravio sam grešku. Svakako je bolje izgubiti jednu utakmicu 6:1 nego šest utakmica 1:0 - istakao je on.

Murinjo je dodao da je veštačka trava u Norveškoj bio jedan od razloga što je odmorio standardne prvotimce, koji imaju probleme sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading