I PUKOVNIK I POKOJNIK: Zlatan Ibrahimović, čovek koji pomera granice!

Autor:

Sport

24.10.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija Zlatana Ibrahimovića u pobedi Milana nad Bolonjom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Čovek za koga su godine samo broj, Zlatan Ibrahimović



Lepo igra mladi tim Milana ove sezone, međutim falio je majstor za koga su godine ništa drugo do samo broj, falio je čovek koji je tokom cele svoje karijere plenio, kako igrom, tako i karakterom, stavom i filozofijom.

Falio je Milanu Zlatan Ibrahimović!

To je sinoć i potvrdio, čovek koji i sa 40 godina na terenu pravi razliku, sinoć je prikazao još jednu sjajnu partiju. I to, nakon povrede.

Prvo je sjajno asistirao Leau za vođstvo Milana protiv Bolonje, nešto kasnije, u 49. minutu dešava se nešto što se do sada u karijeri Zlatana Ibrahimovića nikada nije dogodilo...

Nesrećnim spletom okolnosti, lopta se od Ibre zakoprcala u mreži Milana, bio je to prvi autogol u veličanstvenoj karijeri Šveđanina.
 

 


A onda, u 90. minutu je zapečatio sudbinu ekipe koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović, matirao je golmana Bolonje onako kako to samo on ume, šmekerski, iz kolena.

Ibra, legenda koja traje.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading