KAKO JE MIHA OVO PREŽIVEO? Nezapamćena DRAMA u Bolonji!

Autor:

Sport

23.10.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana nadigrali su Bolonju, srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, na stadionu "Renato del Ara" u 9. kolu Serije A rezultatom 4:2 (2:0).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Bila je to izuzetno dramatična utakmica u kojoj su se Mihini izabranici sjajno suprostavili rosonerima, iako su dobar deo meča igrali sa devetoricom igrača na terenu.

U domaćem sastavu isključeni su Musa Barou u prvom, odnosno Sorijano u drugom poluvremenu, a odlučujući gol za goste dao je Benaser u 84. minutu duela.

Četa Stefana Piolija ekspresno je povela sa 2:0, zahvaljujući golovima Leaa i Kalabrije, pa je sa velikim vođstvom otišla na odmor.

Bolonja se vratila za samo četiri minuta, Ibrahimović je postigao autogol u 48, dok je Arnautović poravnao na 2:2, četiri minuta kasnije.

Ipak, velikan sa "San Sira" je nastavio da napada, a nakon Benasera, Šveđanin je potvrdio trijumf u samom finišu utakmice.

Milan je, bar nakratko, preuzeo čelo tabele italijanskog prvenstva sa 25 bodova, jednim više od Napolija, uz meč viška, dok je Bolonja u sredini sa 12 osvojenih poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading