GOSPODO, TO SE TAKO NE RADI: Bivši selektor Srbije REŠIO da PROGOVORI - nacija je ovo ČEKALA!

Autor:

Sport

23.10.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener TSC-a Mladen Krstajić oglasio se nakon što je smenjen sa klupe Topolaca.

Republika

Foto: Starsport

Slavoljub Muslin i Mladen Krstajić na promociji bivšeg selektora Srbije

Dve strane su se razišle, iako TSC zauzima četvrto mesto u Superligi Srbije.

Ne bih da se mnogo osvrćem na raskid saradnje sa klubom, to je odluka upravnog odbora. Pogodilo me je da neke stvari koje smo pričali, a vezano za ugovor izlaze u javnost. Kada sam potpisivao ugovor ja uslove nisam postavljao. U TSC sam došao jer klub ima uslove za rad. Prihvatio sam iste uslove koje je imao Zoltan Sabo, a znaju svi sa koje sam pozicije došao u klub, bio sam selektor Srbije i nisam tokom pregovora postavljao nikakve uslove - rekao je Krstajić za "Novosti", pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Oglasio se Krstajić posle smene

Ja od kluba ne potražujem ništa, to je stavka iz ugovora. Gospodo, ja nisam pravio ugovor koji ste mi ponudili, vi ste. Ja sam u Nemačkoj živeo devet godina. Tamo je nemoguće da informacije koje spadaju pod "poslovnu tajnu" izlaze u javnost. Hvala Bogu i Srbija je pravna država, sešćemo na sud, pa neka javnost sazna ko je kriv, a ko u pravu. Niko me iz TSC nije pozvao kako bismo našli zajednički jezik. Verovatno je neko hteo da naudi meni i klubu, a ko god je to, ne vidi ni metar ispred nosa - pojasnio je Mladen Krstajić.

Podsetimo, u medijima su se pojavile informacije da je TSC Krstajiću ponudi tri plate, dok je on, navodno, potraživao isplatu svih 20 zarada do kraja ugovora, tačnije 110 hiljada evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading