KAKO BI ON LEGAO DEKIJEVOJ MAŠINERIJI: Bivši as Intera izrazio želju da zaigra na Marakani!

Autor:

Sport

23.10.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac i član Intera, Bazela, Fiorentine kao i Štutgarta, Zdravko Kuzmanović, pričao je o svojoj bogatoj karijeri.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Ilustracija

Grb Crvene zvezde

Kuzmanović, koji je se dokazivao u Seriji A, kao i Bundesligi, govorio je o svojoj velikoj želji da zaigra za Crvenu zvezdu:

- Jeste mi to bila želja, ali da se ne lažemo, imao sam dosta povreda na kraju karijere i nisam hteo da dozvolim sebi da dođem, a da ne mogu da pružim maksimum. Ja sam zaista želeo, ali fizički nisam mogao i odlučio sam da prekinem karijeru.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bivši srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović

- Ja sam od trenutka kad je poziv stigao znao da ću zaigrati za Srbiju. Volim naš narod, zemlju i volim da se borim za nju. Mnogi su govorili ''Kuzma, što to?'', ali se nisam dvoumio, iako sam tada srpski govorio mnogo gore nego sada.

- Bila su to velika imena, ja sam sa svima bio dobar. Znao sam nekoliko njih i pre dolaska, imao sam veliki respekt, jer kada uđeš tamo kao klinac moraš da imaš respekt, ali sam na terenu to isklljučivao. Mislim da su me dobro prihvatili a i ja njih, bilo je opušteno- rekao je Kuzmanović za "TV Arenu sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading