PA ŠTA AKO SMO DRUGI? Pitali su Stankovića o Partizanu, Deki odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

23.10.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković analizirao je predstojeći duel koji očekuje njegove izabranike, a reč je o dvoboju sa niškim Radničkim na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

- Trener Radničkog je doneo pozitivu u tim, on poznaje Zvezdu, poznaje fudbal. Ali mi kada igramo kod kuće uzdamo se samo u naše snage, uz dužno poštovanje protivnika, gledamo samo sebe , nećemo mislliti o lepoti, ići ćemo konrektno i direktno na tri boda bez okolišanja - rekao je Deki, a potom se još jednom osvrnuo na remi sa Midtjilandom. 

Dosta se već pričalo o tom meču, svi su analizirali sve, ne mogu da se vracam više na to, trošimo enrgiju. Ne ulazim u sitna crevca, iza nas je pozitivan rezultat, teška utakmica, protiv brzog protivnika, želeli su da pobede kao i mi, nijanse su presudile. Žalim za pobedom, ali ovo je korektan rezultat. Prezadovoljan sam momcima s obzirom na kadrovske probleme, niko nije igrao lose, ali mi je falila neka struktura, nije to kritika, nego eto, moglo je drugačije da se zadrži lopta. Zadovoljan sam, znam šta nam je činiti dalje.

Crveno-beli imaju bodovni zaostatak na superligaškoj tabeli za Partizanom, ali Stanković ne mari mnogo za tu činjenicu.

Mi znamo naš put, drugi neka gledaju sebe, Ne osvrćem se na to koliko zaostajemo za Partizanom. sa utakmicom manje smo na minus pet, ako pobedimo onda smo na minus dva. Ja očekujem da sa našim stavom i veličinom dobijemo mečeve. Pa šta ako je minus dva? Idemo dalje.

On je prokomentarisao i 39. mesto Zvezde na UEFA rang listi.

- Naš klub napreduje, to nije moja zasluga već celog kluba. Preponosan sam kako se piše o Zvezdi, kako se priča, srce mi je puno. To je jedna veličina, mi smo u sluzbi Zvezde - rekao je Stanković.

Podsetimo, duel Crvena zvezda - Radnički Niš na programu je u nedelju od 18:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading