NEKA PLJUJU, ZAPUŠIĆU IM USTA! Ronaldo besan!

Autor: Republika

Sport

23.10.2021

15:20

Portugalac ne dozvoljava prozivke na svoj račun i govori o planovima u Junajtedu.

Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo sa Solskjaerom


Portugalski as sjajno igra ove sezone, Mančester je trenutno šesti na tabeli Premijer lige, prvi je Čelsi sa pet bodova više u odnosu na ‘crvene đavole’.

– Sada smo u periodu posle promena. Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vreme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće – ističe 36-godišnji Ronaldo za Skaj sports i dodaje:

– Svako bi trebalo da zna svoju ulogu. Ja znam svoju u ovom timu, u klubu – moja uloga je da dajem golove, da pomognem timu svojim iskustvom i da znam kako da razumem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji.

Na napade i kritike je odgovorio sledeće:

– Kritike su uvek deo ovog posla. Nisam zabrinut u vezi s time. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrednost. Znam kada treba da pomognem timu defanzivno. Znam da je i to deo mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljivati usta i osvajati trofeje – zaključuje Ronaldo.

Komentari (0)

Loading