BIVŠI FUDBALER ČELSIJA ŽALI ZA PARTIZANOM, sada je situacija totalno drugačija!

Autor:

Sport

23.10.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Rajković pričao o predstojeće duelu sa Partizanom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija


Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Čelsija, Hamburga,Palerma ali i mnogih drugih, Slobodan Rajković govorio je za Mozzartsport o predstojećem duelu TSC-a  i Partizana.

On se u više navrata dovodio u vezu sa klubom iz Humske 1, međutim do saradnje nije došlo. Sada se osvrnuo na to, ali i izneo očekivanja pred duel sa nesuđenim klubom.

- Mnogo puta su me dovodili u vezu sa Partizanom i priznajem da mi je žao što se nismo dogovorili u jednom trenutku. Imao sam, imam i dalje, mnogo prijatelja među igračima iz Humske. Ne krijem da imam, u neku ruku, pozitivnu tremu pred utakmicu u nedelju. Ali, ne razmišljam o tome šta je bilo, ne okrećem se iza sebe, već gledam samo svoj klub, da TSC odigra u nedelju najbolje što može, da prvo probamo da popravimo svoj niz loših rezultata, a onda i da zaustavimo crno-bele - priča Rajković za Mozzart Sport.
 

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Rajković u dresu reprezentacije

 

Partizan je za komandanta odbrane TSC-a potpuno otvorena knjiga, jer redovno prati sve mečeve crno-belih.

- Gledao sam Partizan, naravno, pratim sve. Što se tiče domaće lige, dosta su dominantni, imaju mnogo individualaca koji mogu da reše utakmicu čak i kada im ne ide najbolje. Za mene je ovaj meč veliki izazov, najveći otkako sam se vratio u Srbiju. Što se nas tiče, imali smo nekoliko negativnih rezultata u prethodnim periodu, pravili smo greške koje ne smeju da nam se dešavaju, a pogotovo ne protiv Partizana, jer on takve propuste ne prašta. Mislim da TSC ima dobar tim, koji može da naudi crno-belima i ubeđen sam da možemo do pozitivnog rezultata. Da drugačije razmišljam, ne bih ni izlazio na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading