FARAONSKI UGOVOR ZA HALANDA, Rajoli masna PROVIZIJA!

Autor:

Sport

23.10.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erling Haland možda još uvek ne zna u kom klubu će nastaviti karijeru, ali zato su uslovi koje će budući klub morati da ispuni poznati.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Džud Belingem



Erling Haland još nije odlučio gde karijeru nastavlja, ali je sigurno jedno, da se u Dortmundu neće zadržavati još dugo.

Takođe, poznato je da će biti papren...

Haland zahteva platu od 25 miliona evra, to verovatno u ovom trenutku može da plati samo Mančester Siti i eventualno Junajted, pa od priča o Realu i Barseloni nema ništa.

I to nije sve, osim 75 miliona Borusiji, priča se da je provizija Mina Rajole (koju će podeliti sa ocem igrača 36 miliona), menadžer će dati poslednju reč. On čeka i PSŽ koji bi mogao da dovede Halanda kao zamenu za Mbapea.

Računica je sledeća, troškovi transfera bi mogli da budu papreni, uz proviziju to je 110 miliona, plus bruto plata Halanda koja sa ugovorom na pet godina probija 200 miliona, pa bi za čitav posao klubovi morali da izdvoje oko 350 miliona evra. 

Vreme odluke se bliži, Haland je kroz redove najavio da će tokom proleća prelomiti kada je u pitanju novi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading