STOJKOVIĆ POTVRDIO RASTANAK: IDEM U JANUARU, NEĆU PARTIZANOVE PARE

Autor:

Sport

15.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u pohod na osminu finala Lige Evrope i sustizanje Crvene zvezde, koja ima devet bodova prednosti u Superligi, morati da juriša bez ubedljivo najboljeg pojedinca!

RepublikaFoto: Starsport
Partizan mu u srcu: Stojković slavi s naslednikom Lavom

Najbolji srpski golman Vladimir Stojković najavio je da će u januaru izvesno napustiti Humsku i da je ostalo samo da se sa upravom dogovori pod kojim uslovima. Popularni Stojke podvukao je da ne želi da uzima novac od voljenog kluba, pa može da se pretpostavi da ima neku ozbiljnu finansijsku ponudu na stolu.

NEMA VREMENA

Iskusni čuvar mreže nagovestio je ovakav scenario posle pobede nad Jang bojsom (2:1), kojom su crno-beli izborili evropsko proleće i dvomeč sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope. Nakon 156. derbija, obrazložio je na šta je konkretno mislio kada je rekao: "Možda je vreme za rastanak."

- Ja imam još četiri-pet godina da branim, ako ne i više. Isto tako nemam ni 19 godina da mogu da ostanem ovde još četiri-pet godina i nemam vremena da čekam na neke stvari. Ne želim da budem nezahvalan, ne želim nikog da uvredim što se tiče mog odlaska. Želim da i oni shvate mene, a isto tako želim da ljudi znaju da meni nije u interesu da pregovaram sa Partizanom o parama i da uzimam Partizanu pare - izjavio je Stojković za Srpski telegraf.

Iako se šuškalo da je rukovodstvo šampiona Srbije spremilo trogodišnji ugovor za iskusnog golmana, on je istakao da želi razumevanje uprave i da se nada da će dobiti dozvolu da ode u narednom prelaznom roku.

- Ne bi mi bilo drago da uzimam voljenom klubu novac i da se oko toga pravi neki problem i tako dalje. Kad sam dolazio ovde sa jasnim viđenjem da pomognem, odrekao sam se pola svog ugovora u Notingem Forestu. Mislim da će i klub to imati u vidu kada bude zimski prelazni rok.

SVE OTVORENO

Rastanak u januaru neće biti i konačno zbogom jer je Stojković najavio da će se vratiti da karijeru završi u Humskoj. On nije želeo da govori o konkretnim ponudama koje ima.

- Sve je još otvoreno, videćemo šta će biti. Ja ću se opet vratiti da uradim još nešto veliko sa Partizanom, kao što sam obećao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading