NAVIJAČI ŠIROM NAŠE ZEMLJE BIĆE ODUŠEVLJENI: Počela je izgradnja novog VELEPNOG stadiona u Srbiji (VIDEO+FOTO)

Autor:

Sport

22.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će u narednom periodu dobiti novu fudbalsku infrastuktur širom zemlje. Stadioni samo niču, a jedan od poslednjih gradi se u Dubočici.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Gradi se novi stadion u Srbiji

Stadion koji se gradi u Leskovcu vrednosti je skoro 2,5 milijardi dinara. Reč je o modernom stadionu kapaciteta 8.136 mesta.

Radove na novom stadionu obišao je skoro i gradonačelnik Goran Cvetanović i uverio se da sve protiče po planu.

- Naš novi dom se gradi punom parom. Juče su radove na izgradnji Gradskog stadionu obišli Gradonačelink Leskovca Goran Cvetanović i Vlasnik firme GAT DOO gospodin Dejan Slijepčević, zadovoljni brzinom napredovanja izgradnje novog stadina po UEFA standardima, obećano je da će se prva lopta na novoj travnatoj podlozi zakotrljati februara 2023.godine. Radujemo se što će Leskovac dobiti stadion po UEFA standardima, na kome će moći da se igraju zvanične utakmice selekcije Reprezentacije Srbije i druga UEFA takmičenja, Leskovac kao Grad to zaslužuje - rečeno je iz FK Dubočica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading