SKANDAL U FIRENCI: Vlahoviću pakuju AFERU, jer je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom!

Autor:

Sport

22.10.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović prolazi kroz teške dane u Fiorentini.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Vlahović je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom, zbog čega se našao u ogromnom problemu.

Protiv srpskog napadača okrenula se čitava Firenca, od navijača, pa sve do predsednika. Tamo vlada većinsko mišljenje da je bivši fudbaler Partizana odbio da produži ugovor, kako bi predstojećeg leta prešao u tabor ljutog rivala Juventusa.

Navijači su ga već izviždali posle meča sa Venecijom, a isto mu se sprema i za duel sa Kaljarijem na Artemio Frankiju.

Ipak, tu nije kraj problema za Vlahovića. On umalo nije isteran iz svoje kuće. Srbin mesečno plaća 5.500 evra za iznajmljivanje vile, a navodno je kasnio s plaćanjem rente i ostalih računa, pa je bio pred izbacivanjem.

Srpski reprezentativac je, navodno, u poslednjem trenutku izmirio dugovanja, pa nije morao da traži novi dom. Međutim, ove informacije treba uzeti sa ogromnom dozom rezerve pošto su se pojavile u pojedinim toskanskim medijima, i to posle kritika od predsednika i navijača Fiorentine.

Čini se da Vlahoviću pokušavaju da spakuju aferu, kako bi ga kaznili zbog toga što je odbio da potpiše novi ugovor sa Violom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading