ZVEZDIN SPASILAC IMA REČ: Oglasio se Mirko Ivanića nakon Midtjilanda

Autor:

Sport

21.10.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju u Danskoj sa Mitjilendom (1:1), a strelac za aktuelnog srpskog šampiona bio je Mirko Ivanić sredinom drugog dela.

Republika

Foto: Starsport

 

Ivanić posle utakmice istakao da se nada da će i u budućnosti biti još ovakvih golova:

- Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima. Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još.

- Naravno, znače nam navijači na svakoj utakmici, jer nas očekuju veoma teški mečevi i u prvenstvu i u Ligi Evrope, tako da nam prija podrška. Nadam se da će u što većem broju doći na Marakanu na sledeću utakmicu protiv Radničkog da zajedno idemo u nove pobede- zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading