NAJNOVIJA VEST: Luka Jović NAPUŠTA Real i pojačava engleskog VELIKANA?

Autor:

Sport

21.10.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Luka Jović nalazi se pred novom pozajmicom. Srbin bi na zimu trebalo da se preseli u redove Arsenala, a "Tobdžije" planiraju da ga otkupe na kraju sezone.

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović pred selidbom u London

Naime, "Galaktikosi" su procenili da za Jovića nema dovoljno mesta, pored francuskog centarfora Karima Benzeme, pa pozajmicu vide kao idealnu opciju za sve tri strane.

Dogovor bi trebalo da uključi otkupnu klauzulu u visini do 25 miliona evra, prenose brojni evropski mediji.

Podsetimo da je Jović prolećni deo prošle takmičarske godine bio pozajmljen Ajntrahtu, a novi menadžer Madriđana Karlo Anćeloti rešio je da ga ostavi u timu kako bi pokušao da se izbori za minutažu.

Jović ipak nije uspeo da se nametne, pa su velike šanse da već na zimu prestonicu Španije zameni engleskom. U prilog ovoj činjenici idu i odlične poslovne veze Real Madrida i Arsenala, jer je na sličan način rešen status Danija Sebaljosa i Martina Odegarda. Ostaje nam samo da vidimo kako će se reprezentativac Srbije snaći na "Emiratima"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading