ŠTA ĆE REĆI TADIĆ? Daju mu 60.000.000 evra - VRAĆA se u Premijer ligu?

Autor:

Sport

21.10.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njukasl, predvođen novim vlasnicima, ima velike planove za budućnost, a želja da se klub postavi na zdrave noge oličena je i u nameri da na mesto sportskog direktora postavi Marka Overmarsa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Spekuliše se da će aktuelni šef sportskog sektora Ajaksa prihvatiti poziv sa "Sent Džejms Parka", a planovi su vezani za razvoj mladih igrača i dovođenje pojačanja na duži rok.

Takođe, "Svrake" su već izdvojile budžet za angažovanje novajlija za zimski prelazni rok, a Overmars bi mogao da raspolaže sa 60 miliona evra, umesto astronomskih 220, kako je prvobitno najavljivano, a što im je maksimalan limit.

Overmars je na mestu sportskog direktora "kopljanika" od 2012. godine, a veoma je zaslužan za dovođenje srpskog ofanzivnog veziste Dušana Tadića, sa kojim ima izuzetan odnos. Sada ga čeka ogroman izazov na Ostrvu, gde je tokom igračke karijere sa uspehom branio boje Arsenala...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading