BOLJE DA JE OTIŠAO RANIJE: Zvezda Juventusa GRMI zbog Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

21.10.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Juventusa Đorđo Kjelini je progovorio o odlasku Kristijana Ronalda u redove Mančester junajteda.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u dresu Juventusa

Kjelini smatra da bi Kristijano dobro došao sadašnjem timu Juventusa, ali s druge strane veruje da bi za crno-bele bilo isto tako dobro da je Portugalac ranije napustio Torino.

- Počeli smo program obnavljanja Juventusa, novi početak. Da je Ronaldo ostao, bio bi dodatni kvalitet za ovaj tim i rado bismo ga koristili, ali on je više razmišljao o sadašnjosti nego o budućnosti. Otišao je 28. avgusta, a bolje bi bilo po nas da nas je napustio ranije. Njegova odluka je izazvala šok i zbog toga sada ispaštamo u vidu gubljenja bodova. Da je otišao 1. avgusta, imali bismo više vremena da se pripremimo za sve- rekao je Kjelini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kjelini konačno progovorio o Ronaldu

Italijanski fudbaler veruje da je Ronaldu bio potreban novi izazov u karijeri.

- Došli smo do tačke u odnosu sa Kristijanom gde je njemu bio potreban novi izazov, kao i tim koji će da igra za njega, jer je on “ubica” kada se nađe u takvoj ekipi. Pokazao je to u poslednja dva meseca, kao i u tri prethodne godine dok je bio kod nas- rekao je iskusni defanzivac.

Juventus je posle osam kola Serije A na sedmom mestu sa deset bodova manje od lidera Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading