ŽESTOK UDARAC PRED VEČERAŠNJI MEČ: Proleće u Ligi Evrope sada je NEMOGUĆA MISIJA!

Autor:

Sport

21.10.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ludogoreca od 18:45 časova dočekuju Bragu u meču koji je za Bugare "biti ili ne biti" što se tiče prolaza u nokaut fazu Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Ludogorec - Zvezda

Stanislas Genčev, strateg bugarskog šampiona, otkrio je da će se njegovi izabranici suprotstaviti Bragi bez dva veoma važna igrača.

Imamo problem sa Antonom Nedeljkovim i Sisinjom. Svi ostali su u dobroj formi i očekujemo da će dati sve od sebe. Neprijatno je kada dva glavna igrača nisu u igri. Nadamo se da će Nedeljkov uskoro biti u timu. Mnogi timovi u današnjem fudbalu često menjaju plan igre. Trenirali smo različite opcije za Bragu. Znamo šta treba da radimo na terenu. Važno je da igrači ostanu mirni i koncentrisani, da prate taktička uputstva. Imamo ideju i kako promeniti stvari - istakao je Genčev.

"Delije" če sigurno večeras zdušno bodriti Ludogorec, koga je aktuelni prvak Srbije već porazio u gostima minimalnim rezultatom, dok su se Portugalci istakli kao glavni rival crveno-belih za prvo mesto u okviru grupe F. U isto vreme, klub iz Ljutice Bogdana će gostovati Midtjilandu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading